2018 Ticaret Odası Seçimini Değişim Grubu Kazandı

 Esra Karakaya Anadolu Lisesi’nde yapılan olağan kongrede, Hilmi Erbaş, Yunus Emre Kaya ve bağımsızların listeleri yarıştı. 2018 Didim Ticaret Odası seçimini Hilmi Erbaş başkanlığındaki Değişim Grubu kazandı. Yoğun bir katılımla gerçekleşen meslek komiteleri ve meclis üyeliği seçimlerinde Hilmi Erbaş başkanlığı kazandı.
‘Yeni bir başlangıç için, güçlü bir değişim’ sloganıyla  Değişim Grubunun sözcülüğünü yapan Hilmi Erbaş ve grup üyeleri , oy kullanılan 9 meslek komitesinin 8’inde yarıştılar.   8’ini de kazanarak büyük bir zafere imza attılar. Seçimlere bağımsız olarak katılan Didim Seyahat Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Savaş Cengiz’in listesi de akaryakıt komitesini kazandı. 1049 kişinin oy kullandığı seçimde Beyaz Listeyle seçimlerde yer alan Hilmi Erbaş oyların 664’ünü, sarı listeyle Yunus Emre Kaya 321’ini, bağımsız adaylar da 55’ini aldı, 9 oy ise geçersiz sayıldı. Bu sonuçla Hilmi Erbaş, Didim Ticaret Odası Başkanlığı’na seçildi.

 

   ” Değişim Başladı”

Seçimleri diğer gruplara fark atarak kazanan Değişim Grubu adayı Hilmi Erbaş, Didim Ticaret Odası’nda yeni bir sürecin başladığını belirterek, “Zor olan yarış değildi, zor olan karalama kampanyalarıyla mücadele etmekti. Ama onların hepsini aştık. Üyelerimizin feraseti, sağduyusu galip geldi. Seçimlere girdiğimiz 8 grubun tamamını kazandık. Didim Ticaret Odası’nda yeni bir süreç başladı. 9 yıl önce bıraktığımız yerden, bayrağı tekrar alıp Didim için elimizden gelen gayreti, çabayı sarf edeceğiz” dedi.

”Bütün Sözlerimizde Duracağız”

Didim Ticaret Odası üyelerine hitaben Erbaş, “Başta çalışma arkadaşlarım olmak üzere, gece gündüz fedakarca çalışan herkese teşekkür ediyor ve onları mahcup etmeyeceğime söz veriyorum. Ne söz vermişsek, ne konuşmuşsak, ne beyan etmişsek bu çalışmaları arkadaşlarımızla hep beraber gerçekleştireceğiz. Didim Ticaret Odası’nda yeni bir süreç başlıyor. Bu süreci arkadaşlarımızla ve üyelerimizle beraber yürüteceğiz. Didim Ticaret Odası’nın değişimi çok önemli, bence bir şey değişti. Bu ilçede de çok şey değişecek” ifadesini kullandı.

Konular

E- Bülten

    Sosyal IDEA

    Bizi takip edip yalnız bırakmayan siz değerli okuyucularımıza teşekkür ederiz.