2016 Yılının Didim’in EN’leri

Sevgili okuyucu, neşe, heyecan, aşk, şevkat, minnet, keyif, içtenlik, samimiyet, eğlence, sevgi, huzur, dinginlikle iyilik ve güzelliklerle gelmesini dilediğimiz 2017’yi 2016 Yılının Didim’in EN’leri ile karşıladığımız İdea Derginin bu ilk ve özel sayıdan MERHABA.

Ben de elinizdeki dergiyi profosyonel kadromuz ve güçlü ekibimizle oluşturduk demeyi gerçekten çok isterdim ama İdea’nın bu ilk sayısını nerdeyse tek başıma hazırladım diyebilirim. Onca aksiliğe rağmen İdea Dergiye benim kadar inanan, destek olan güç veren, var olması için benim kadar kafa yoran, koşturan, çabalayan her biri kendi iş ve uzmanlık alanında çok kıymetli, elbette isimlerinin deşifre edilmesini istemedikleri için yazmadığım, Didim’in içinden ve dışından, müthiş kalabalık bir gönüllü kadromuz olduğunu da belirtmem gerekli. ‘İdea Dergi’ gönüllülerine yürekten çok teşekkür ederim.

‘İlçemizdeki kamu, özel sektör, kişi ve kurumlar arası haber, reklam ve görüş iletişimini sağlayacak takip ve yayınlar ile ilçemizin tanıtım ve haber etkileşimini artırılarak, zengin içerikli, kaliteli, güvenilir, yayıncılık etik ve ilkelerine bağlı, popüler ve bilimsel görüşleri barındıran, Türkçe İngilizce dil içeriği ile şehrimizi ilgilendiren her konuda arşiv niteliğinde kaynak gösterilen, ilçemizin yurtiçi ve yurtdışındaki kardeş şehirlerine de ulaşarak, şehrimizin tanıtımına katkı sağlayan, en ekonomik biçimde doğrudan yerelden yurtdışına ulaşarak, tanıtım ağı oluşturmak, takip edilen, tercih edilen örnek şehir dergisi yayıncılığı yapmak’  gibi özel bir vizyon benimsedik.

Diliyorum ki, KOSGEP Girişimci Destek Programı dahilinde misyonumuz  olan ‘ Türkçe-ingilizce dil seçenekleri ile şehrimizde ve kardeş şehirlerimizde ilgiyle takip edilen, arşiv niteliği taşıyan zengin içeriği ile etik, ekonomik ve doğrudan yerelden yayımcılık yolu ile tek kaynaktan sürekli tanıtım atağı sağlamak ve turizm hareketliliği yaratmak’ adına kadın girişimci desteği talep eden İdea Dergi beklediği desteği  en kısa sürede alarak çok daha güçlü ve seri adımlarla yol alsın.Hep derim ki var eden var olsun. İdea Dergi’yi sizin de bizim kadar sevmeniz, sahiplenmeniz ve keyifle okumanız için çok çaba harcadık. Dilerim ki severek, sahiplenerek ve keyifle okursunuz.Didim’in şehir dergisi olan ‘İdea Dergi’de öncelikle ilçemize Didim’e hayırlı olsun.

Geleneksel olarak her yıl yapacağımız gibi, bu ilk özel sayımızı 2016’nın EN’lerini yılın enlerini bulmak adına,günlerce haftalarca pazarda anket yaparak, her görüş ve düşünceden, çeşitli sektörlerden ve meslek guruplarından oluşturduğumuz kanaat önderlerine sorarak, referanslar alarak, zorlu bir araştırma süreci sonrasında ve dergi ekibimizle ortak kararlar vererek oluşturduk.

Bitirdiğimiz yılın En’lerinden oluşan, oldukça keyifli bir sayı ile selamlıyoruz sizleri…

Sevgilerimizle;

 

 

 

Dearreader, wegreetyouwithourfirstandspecialissue in whichprepored ‘ Thesupremestthings of 2016 for Didyma. Withthehope 2017 tocomewithlove, joy, fun,peaceforall of us.

I hadloveto say thatthe magazine our holding rightnow.  Havebeenpreparedbyproffessionalandstrongteam, but,thetruth is ı prepared it bymyself. Wehavesupporteswhotakethis magazine as well as us. I wan’tmentiontheirnamesbecausetheywhants tos tay anonymous. I wantto say ı am deeplythankfultothem. Weappropriate a vision of thenewsaboutourcountywhicharepuplicpersonalorprivatesectornews.

Wewanttheyto a create a comminication of advertisingandtheideasbetweenthepeople a establishmentsourvision is alsoto behighquality, cantestful, trustworthyattachtopuplishprinciplesopportunity of bothenglishandturkishpage.can be seen as a archiveaboutourcountry,withreachingforeincities in Turkeyour in abroadand a puplishcity magazine that is followedandprefered.

I hope in theinclusive of KOSKEB enterproneursupport program, withourmission of beingtwolanguaged, we’llbecomefollowedbyinterestwitheconomicanddirectlylocalpuplishingthatreasonstocreate a publicityretworkfromonesourceandtourismactivities, we’dgivesupportthatweexcept as Idea Magazine sowe can growfasterandstronger

WiththehopethatyouloveandreadtheIdea Magazine  joyfull. GoodlucktoDidiyma’scity magazine. We had research  onstreetforcreatethe ‘’Themost of 2016’’ overweeksweworkedreally hard for it Thatswhatwe’ll do once in a yearfromnow on. Wearewelcomingyouwithourjoyfullandveryfirstissuethatconsist of thesuprises of 2016, theyearweleftbehind.

Loves..

 

 

Konular

E- Bülten

    Sosyal IDEA

    Bizi takip edip yalnız bırakmayan siz değerli okuyucularımıza teşekkür ederiz.