2018 YILIN ENLERİ ” İYİLER DE KAZANSIN DİYE “

İYİLER DE KAZANSIN DİYE… 2018’İN EN İYİLERİNİ YİNE BİRLİKTE ALKIŞLADIK.

Öncelikle hemen söyleyelim ki “Yılın Enleri” gerçek bir Didim tanıtımıdır.

Yılın Enleri bir “Reklam Atağı”dır.

Ege İdea Dergi’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği 2018 yılı enleri ödül töreni için CNR Mimarlık & İnşaat Ana Sponsorluğunda 21 Şubat 2019’de Didim Ticaret Odasında gerçekleşti ve Ege İdea Dergi “Yılın En’leri Ödül Töreni Gala Gecesinde” 12 Ayrı dalda kendi sektöründe kalitesini ve iyiyi koruyan 170 ödül, seçici kurul, Editöryal ve halk oylaması ile sahibini buldu.

2018 Yılın En’leri Gala Gecesinin sunuculuğunu Didim’de ilk sosyal yaşam dergisi Didim Plus’ı hayata geçiren Tolga Soyer,  Ege İdea Dergi İmtiyaz sahibi ve Dergi Editörü Umut Kaşan birlikte yaptılar. Gecemize olan ilgi ve katılım yine çok yüksekti.

“Yılın En’leri Gala Gecesi” TvDEn Ekranlarından da Canlı yayınlandı.

Tüm ilginize bir kez daha teşekkür ederiz.

Çok sevilen performansları ile Necati ve Saykolar, değerli oyuncu Nebil Sayın ve gecenin birbirinden özel konukları ve çeşitli sürprizleri ile Didim’de Yılın Enleri Gala Gecesi, yine Didim’de yılın En özel gecesi oldu.

Herhangi bir resmi bir kurumdan, kamusal destek, yardım ve motivasyon almadan, dayanışma ruhu ve motivasyonu ile en iyilerimizi biz seçtik ve biz alkışladık. ( Hiç olmadığımız kadar bağımsız ve özgür alkışlar savurduk.)

Kalitesini her şart ve koşulda net bir biçimde oraya koyan Ege idea Dergi olarak, Didim’de iyinin ve kalitenin çoğalmasını,Didim’in En İyi’leri ile Kalitesi ile konuşulmasını, hatırlanmasını ve Didim’in Marka değerini çok önemsiyoruz.

Üzerimize düşen sorumluluğun farkındayız. Bu sorumluluk bilinci ile 2018 yılında her yıldan farklı olarak Siyasetin En’lerini de oylamaya açmadık. Didim Belediye Başkanlığı yarışında Didim oldukça hassas bir süreçten geçti. 2019 yerel seçimlerinin hassasiyetini göz önüne alarak, seçmen kararını ve sandığı doğrudan etkileyeceğine inandığımız Yılın Siyaset En’lerini oluşabilecek tüm manüpilasyonlara kapatmak için, en iyi siyasetçi sandıktan çıkacaktır açıklaması ile bu yıla özel çok ilgi çeken “Yılın Skandalı”nı ve “Yılın Siyaset En’leri”ni bu yıla özel sahneye kapattık.

Günümüz koşullarında daha az kazanmayı göze alarak kaliteyi korumak, doğru bildiğinden şaşmamak, her şart ve koşulda aynı standart hizmeti sunmak gerçekten çok kıymetlidir. Alkışlanasıdır.

Mesleği her ne olursa olsun! Her işin kendi iyileri, örnek olanları var.

Biz Yılın En’leri Organizasyonu ile kalitesini koruyan ve işinde fark yaratan Kişileri, Firmaları, Ustaları,Üstadları onure etmek, motive etmek, onlara teşekkür etmek istedik. Hatta tek bir sektöre ait ödüller vermediğimiz için, çok ödül verdiğimiz gerekçesi ile zaman zaman eleştiri de aldık.

Ne yaptığımızı, neden yaptığımızı da nasıl yapılacağını da iyi biliyoruz. Yılın En’leri organizasyonu yakın zamanda Didim’in Fuarı olacaktır. Elbette zaman içerisinde Didim’in kendi fuarında rekabet gücü yüksek güçlü “Didim Markaları” oluştukça Yılın Enleri programında zaman içerisinde ödüller ve ödül kategorilerilerimiz de azalacaktır. Yani bir süre daha böyle çok ödüllüyüz.

Şimdilik yaptığımız asıl yapmak istediğimiz işin yanında aslında olayın fragmanı gibidir.

Çok daha iyisini yapacağımızı bu organizasyonun çok daha iyi yerlere gideceğini çok iyi biliyoruz. İnternet sitemizde on bin kişiden fazla kişi oy kullanıldı. Sitemize bizim bile beklemediğimiz kadar yüksek bir ilgi vardı. Bu Didim için müthiş güzel bir oran.

Anketimizde yer almak isteyen kendini seçeneklere ekleyen Didim dışından da firmalar oldu ki bu da bizim için ayrı mutluluk vericidir. Önceki yıllardan farklı olarak seçim süreci hassasiyetini gözeterek anketimizden Siyasetin En’lerini bu seneye özel çıkardık.

Böylesi geceler çok maliyetli ve gerçekten piyasaların krizde olduğu, firmaların reklam harcamalarını minimum düzeye çektikleri günlerdeyiz.  Krizleri fırsata çeviren firmalar daima olmuştur.  Biz de  bu geceyi onlarla yaptık. Gecenin tüm bütçesini  Ana Sponsorumuz olan CNR Mimarlık & İnşaat ve Didim Mado / Yonca Yapı ( Altınev İnşaat )  Emin Et  / Üç Mevsim Mühendislik Mimarlık ve TN Yapım destek ve katkıları ile oluşturduk. Bize ve bu programa inanan destek olan katkı veren tüm firmalara , programımızı duyuran basının değerli temsilcilerine tek tek teşekkür ederiz.

Bizimle birlikte bu özel geceye emek veren firmalar Özkan Medya Bilişim ( İbrahim Özkan ) / Sento Entertaintment ve Deli Organizasyon ( Yavuz Dağ &Yavuz Dağ ) salon görsellerinde MHR Reklam Mahir Kaya’ya da çok teşekkür ederiz.

İyiler de kazansın diye… ( Yine yapalım.)

 

 

Konular

E- Bülten

    Sosyal IDEA

    Bizi takip edip yalnız bırakmayan siz değerli okuyucularımıza teşekkür ederiz.